Davines OI Oil

Hvem er Davines OI Oil beregnet på?

Davines OI Oil anbefales for alle hårtyper. Den tar vare på både tynt og tykt hår. I tillegg tar den vare på stritt og krøllete, naturlig og farget, svekket eller sterkt hår.

Hvis du virkelig vil ha en vakker frisyre, bør du prøve Davines OI Oil.

Hvordan fungerer Davines OI Oil?

Davines OI Oil fungerer like effektivt fra innsiden og fra utsiden av håret. Den gir glatthet og naturlig glans til håret. Produktet gjenoppbygger hår som er skadet på grunn av høye temperaturer, skadelige stoffer og kraftig børsting. Videre motvirker produktet floker. Det gjør børsting lettere og fønetiden kortere. Den virker mot kruset og statisk hår. Davines OI Oil inneholder naturlige antioksidanter, og bekjemper derfor frie radikaler.

Hva er skjult i Inside Davines OI Oil?

Davines OI Oil inneholder en blanding av to silikoner og roucouolje. Silikoner er for å beskytte håret mot skadelige faktorer med opprinnelse i det ytre miljøet, høye temperaturer samt mot mekanisk og kjemisk skade. Roucouolje, på sin side, har antioksygenerende, fuktighetsgivende og utglattende virkning. Den skjermer håret mot UV-stråling, motvirker premature grå hår og har antibakterielle kvaliteter.

Hvordan påføre Davines OI Oil?

Davines OI Oil kommer i en transparent flaske som slutter i en pumpedispenser. Det er nok med bare to eller tre doser for å forskjønne håret og gi det næring. Påfør oljen i fuktig hår; ikke glem hårtuppene. Hvis du liker glansfullt hår, påfør produktet i rent og tørt hår.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster Davines OI Oil?

En enkelt pakke lagrer 135 ml av produktet. Du kan kjøpe Davines OI Oil på internett og i større butikker med profesjonelle hårprodukter. Noen profesjonelle frisørsalonger kan også ha oljen blant produktene sine. Når det gjelder prisen på Davines OI oil regnes den for å være ganske høy. Men hvis du vil ha vakkert hår, bør du prøve produktet.

Fordeler:

  • påvirker håret fra inn- og utsiden
  • motvirker floker
  • beskytter mot UV-stråling
  • transparent pakke; lett å overvåke forbruket av produktet
  • bra størrelse; 135 ml

Ulemper:

  • vanskelig å få tak i
  • inneholder bare en olje
  • noen mennesker kan synes at silikonene som er inkludert kan være frastøtende

 

Vår vurdering