Goldwell elixir versatile oil treatment

Hvem er Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment Hair Oil beregnet på?

Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment er beregnet på alle, uansett alder eller kjønn. Produktet tar vare på hår som mangler glans, er normalt, med en tendens til å bli krusete eller statisk, stripet og farget samt tørt og skadet.

Prøv den, og du vil ikke angre avgjørelsen din.

Hvordan fungerer Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment Hair Oil?

Denne håroljen mykgjør, gir glans og glatter ut håret. Den gjør børsting enklere, siden den disiplinerer håret. Videre beskytter Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment håret mot mekanisk skade, som uriktig børsting, for hyppig føning eller farging. Den motvirker kruset og statisk hår. Videre beskytter produktet hårets naturlige farge under farging og soling. Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment styrker hårsekkene, bremser aldringsprosessene og motvirker premature aldringsprosesser.

Hva er skjult i Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment Hair Oil?

En blanding av arganolje og tamanuolje er hovedingrediensene i Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment. Den første ingrediensen har antioksygenerende egenskaper og hjelper håret å gjenoppbygge sin sunne look. Videre er arganolje bra til å gi glans og å gi håret fuktighet. Videre tar den vare på hodebunnen, eliminerer flass og lindrer irritasjoner. Tamanuolje låser fuktigheten inne i hårets indre lag, har antibakteriell og lindrende virkning.

Hvordan påføre Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment Hair Oil?

Produktet kan påføres i enten tørt eller fuktig hår. Bruk bare en liten mengde av håroljen for å påføre den i håret ved å gni nøyaktig. Så tørker du håret ved hjelp av en føner eller lar det lufttørke. Pakningen som oljen lagres i har en pumpedispenser som gjør det lettere å bruke oljen.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment?

Du kan kjøpe Goldwell Elixir Versatile Hair Treatment på internett samt i store butikker som tilbyr profesjonelle hårprodukter. En pakke inneholder 100 ml hårolje. Siden produktet inkluderer arganolje koster det litt. Er ingrediensene av høy kvalitet?

Fordeler:

  • tar vare på alle hårtyper
  • gjør børsting lettere og disiplinerer håret
  • inneholder arganolje og tamanuolje
  • fin farge og behagelig duft
  • lett påføring

Ulemper:

  • vanskelig å få tak i
  • relativt billig for et produkt som inneholder arganollje
  • kan tynge ned håret og gjøre røttene fete
  • tykk og tung konsistens

Vår vurdering