John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir

Hvem er John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Hair Oil beregnet på?

John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir anbefales for fint, svakt og lyst hår. Dessverre passer ikke produktet til å ta vare på tykt og mørkt hår.

Men hvis du er en blondine bør du prøve produktet.

Hvordan fungerer John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Hair Oil?

Virkningen til John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir kan beskrives som hårstyrkende, regenererende og nærende. Den er god til å glatte ut krusete og statis hår. Videre beskytter produktet håret mot solstråling, ekstreme temperaturer og skadelige stoffer som finnes i noe kosmetikk. Videre har John Frieda Sheer Blond Brightening Oil Elixir antioksygenerende egenskaper, gjør at håret faller mindre ut siden den styrker hårfolliklene.

Hva er skjult i John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Hair Oil?

Produktet inneholder to svært verdifulle stoffer. Den første, arganolje, er rik på vitamin E, også kjent som ungdomsvitaminet. Den etterlater seg hodebunn og hår som ser sunne og unge ut, reduserer frie radikaler og gir håret glans. Det andre stoffet, solsikkefrøolje, glatter ut og gir fuktighet til håret. Videre er dette stoffet ansvarlig for å skape et beskyttende belegg over hele håret.

Hvordan påføre John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir Hair Oil?

Du kan påføre produktet så ofte som du vil eller trenger. Påfør John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir i tørt eller fuktig hår. Gni produktet nøyaktig inn i håret, før du tørker og styler det som vanlig. Husk å påføre bare noen dråper av produktet, ikke mer. Ellers kan huden din bli fet.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir?

En flaske lagrer 100 ml av John Freida Sheer Blonde Brightening Oil Elixir. Prisen på produktet, som er beregnet på kun en hårtype, er ganske høy. Videre er det ganske vanskelig å finne produktet i vanlige parfymerier. På den andre siden er det lett å skaffe seg håroljen på internett.

Fordeler:

  • beskytter hårets naturlige farge
  • styrker, gir næring og fuktighet
  • inneholder arganolje og solsikkefrøolje
  • enkel påføring

Ulemper:

  • anbefales kun for kvinner med blondt hår
  • vanskelig å få tak i
  • høy pris
  • kan gjøre hår og hodebunn fete

Vår vurdering