Kemon Bellessere

Hvem er Kemon Bellessere Hair Oil beregnet på?

Kemon Bellessere anbefales for å pleie alle hårtyper. De naturlige stoffene tar vare på hår og hodebunn.

Håroljen har en svært delikat og sensuell duft som vil følge deg gjennom hele dagen.

Hvordan fungerer Kemon Bellessere Hair Oil?

Kemon Bellessere har nærende, regenererende og beskyttende virkning. Den lette konsistensen trenger raskt dypt inn i alle hårlag, tynger ikke ned håret og etterlater seg heller ikke noe fettbelegg på dem. Videre styrker produktet hårsekkene, bremser hårtap og grå hår. Bortsett fra dette har Kemon Bellessere også fuktighetsgivende virkning, siden den gjør håret fleksibelt. Som en konsekvens av dette blir håret lett å børste og style. Under behandlingen blir håret glansfullt og silkemykt.

Hva er skjult i Kemon Bellessere Hair Oil?

Håroljen inneholder to dyrebare ingredienser. Arganolje er rik på vitamin E og Omega 6. Den beskytter hår og hodebunn mot frie radikaler og skadelige stoffer fra de ytre omgivelsene. Linfrøolje beskytter, gir fuktighet og gir håret glans.

Hvordan påføre Kemon Bellessere Hair Oil?

Kemon Bellessere kan brukes på daglig basis eller etter tørking og utretting av håret. Det er nok med bare en liten mengde av produktet for å gi håret næring og ta vare på hodebunnen. Varm to eller tre pumper av oljen i håndflatene, og gå videre til å gni produktet inn i håret, og begynn fra hårtuppene. Etter noen timer vasker du ut produktet ved hjelp av en delikat sjampo. Style håret som vanlig.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster Kemon Bellessere?

Kemon Bellessere hårolje er tilgjengelig i to størrelser: 50 ml og 125 ml. Du kan kjøpe den i profesjonelle butikker med hårprodukter samt på store parfymerier. Du kan finne produktet på internett i tillegg.

Fordeler:

  • beskytter, regenererer og gir næring
  • gir fuktighet og glans
  • inneholder arganolje og linfrøolje
  • tilgjengelig i to størrelser

Ulemper:

  • vanskelig å få tak i
  • annerledes påføringsmåte; oljen må påføres fra hårtuppene og oppover
  • du kjøper trolig ikke oljen på ditt lokale parfymeri
  • plastpakke

Vår vurdering