Kerastase Elixir Ultime

Hvem er Kerastase Elixir Ultime beregnet på?

Kerastase Elixir Ultime hårolje anbefales for alle hårtyper. Uansett om du har tynt eller tykt og sterkt hår; dette produktet er laget for deg. Videre kan både krøllete og stritt hår skjemmes bort med oljen i tillegg. Utfør også en behandling med Kerastase Elixir Ultime når du ofte farger eller bleker håret ditt.

Til slutt vil denne oljen også fungere fint for å sette tykt og tett hår.

Hvordan fungerer Kerastase Elixir Ultime Hair Oil?

Kerastase Elixir Ultime gir firedobbel virkning: den gir nærende stoffer, beskytter mot skadelige agenter og uheldige værforhold, styrker hårsekkene og gir håret glans. Under behandling med Kerastase Elixir Ultime blir håret mykt å ta på, glatt og letthåndterlig. Håret påvirkes ikke lenger av krusethet eller statisk elektrisitet. Videre forbedrer oljen hårets evne til å kjemmes og friseres.

Hva er skjult i Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime-oljen inneholder fire vegetabilske oljer, nemlig maisolje, arganolje, pracaxi- og camelliaolje. Disse stoffene utvinnes på en miljøvennlig måte og er fulle av vitaminer og mineraler. De virker på en god måte for å forbedre tilstanden til hår og hodebunn. Hver av oljene har positiv virkning og når de kombineres sammen utgjør de Oleo-Complex-teknologien.

Hvordan påføre Kerastase Elixir Ultime Hair Oil?

Kerastase Elixir Ultime kommer i en flaske utstyrt med pumpedispenser. Du kan bruke produktet for å style frisyren din, som et glansgivende preparat eller som et produkt for daglig hårpleie. Vil du style en frisyre kan du påføre Kerastase Elixir Ultime i fuktig hår og følge opp med børsting. Hvis du vil gi håret ekstra glans påfører du en liten dose av produktet i allerede stylet hår. Visste du at Kerastase Elixir Ultime kan introduseres i daglig hårpleie? Alt du må gjøre er å tilsette bare en eller to pumper av produktet i hårlengden. Takket være dette vil du gjøre håret glatt og velnært.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime er tilgjengelig på parfymeriet og i butikker som selger profesjonelle hårprodukter. Faktisk er det verdt å lete etter oljen på internett, siden det da er lett å komme over noen rabatter. Sannheten er at 125 ml av produktet koster gnaske mye. Er Kerastase Elixir Ultime verdt prisen? Se selv!

Fordeler:

  • anbefalt for alle hårtyper
  • beskytter og styrker håret
  • glatter ut håret og gir det glans
  • gir næring
  • begrenser kruset og statisk hår
  • inneholder følgende oljer: mais, argan, pracaxi og camellia
  • hjelper med å sette frisyrer
  • lettilgjengelig

Ulemper:

  • for høy pris for mengden i flasken

 

Vår vurdering