L’Oreal Mythic Oil

Hvem er L’Oreal Mythic Oil beregnet på?

L’Oreal Mythic Oil hårolje er beregnet på å behandle alle hårtyper. Du kan bruke den uansett tykkelse, lengde, porøsitet og farge på håret ditt. Produktet vil ta vare på enhver frisyre som hver av oss har.

Du vil definitivt bli fornøyd med og overrasket over resultatene som L’Oreal Mythic Oil gir.

Hvordan fungerer L’Oreal Mythic Oil Hair Oil?

L’Oreal Mythic Oil gir næring og fuktighet til håret og disiplinerer det. Videre motvirker produktet kruset og statisk hår, gjør styling lettere, korter ned fønetiden og gjør håret lettere å gre. Takket være de nærende stoffene er produktet i stand til å regenerere og styrke håret ettersom det bremser hårtap. I tillegg nøytraliserer det frie radikaler, forsinker aldringsprosessene og motvirker for tidlig grå hår.

Hva er skjult i L’Oreal Mythic Oil Hair Oil?

L’Oreal Mythic Oil inneholder to vegetabilske stoffer: avokadoolje og druefrøolje. Den første ingrediensen er rik på syv vitaminer samt flere mineraler (potassium, mangan og silica). Produktet gir næring i dybden til hår og hodebunn, sørger for riktig fuktighetsnivå og gjenoppbygger skadet hår. Hvis den gnis inn i hodebunnen styrker avokadooljen folliklene og hårsekkene og stopper hårtap. Når det gjelder druefrøoljen har den antioksiderende virkning på grunn av innholdet av vitamin E. Dette stoffet er ansvarlig for å gjenoppbygge et ungt og sunt utseende i håret.

Hvordan påføre L’Oreal Mythic Oil Hair Oil?

Beholderen til L’Oreal Mythic Oil har en pumpedispenser, som gjør hver påføring lettere. Hvordan bruker man produktet? Påfør det i tørt hår for å gjøre det glatt og motvirke statisk elektrisitet. Faktisk kan du også ta i L’Oreal Mythic Oil rett før du styler frisyren. Takket være dette vil håret ditt ha vakker glans.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster L’Oreal Mythic Oil?

Du kan kjøpe L’Oreal Mythic Oil på parfymeriet, i kosmetikkbutikker og selvsagt på internett. Men husk å gå til produsentens nettside for å sjekke andre L’Oreal Mythic Oil-produkter som tilhører samme produktfamilie. Kanskje finner du noe som vil passe bedre for håret ditt. Heldigvis kommer du ikke til å måtte betale mye for en 100-milliliters flaske med olje.

Fordeler:

  • disiplinerer håret
  • regenererer og nærer håret
  • nøytraliserer frie radikaler
  • motvirker for tidlig grå hår
  • inneholder avokadoolje og druefrøolje
  • lett og rask påføring

Ulemper:

  • lite effektiv
  • du kan erstatte den med andre håroljer fra samme familie og få samme resultater

 

Vår vurdering