Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir

Hvem er Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir Hair Oil beregnet på?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir er beregnet på å ta vare på alle hårtyper, uansett lengde, tykkelse eller farge. produktet gir næring og styrke til håret til alle kvinner.

Begynn behandlingen i dag for å lære hvilke egenskaper og virkning håroljen gir.

Hvordan fungerer Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir Hair Oil?

Revlon Orofluido Beauty Elixir hårolje har en lett konsistens, og derfor absorberes den raskt og får ikke håret til å klumpe seg sammen. Produktet gjør tørketiden kortere, gir glans og gjør børsting lettere. Videre beskytter håroljen hårets naturlige farge mot å blekne og virkningen til vaskemidler. Den reduserer krusete og statisk hår, og disiplinerer håret siden den hjelper med hårstyling. Videre gir Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir håret en delikat vaniljearoma.

Hva er skjult i Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir Hair Oil?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir inneholder tre vegetabilske ingredienser. Disse er arganolje, linfrøolje og sypressolje. Arganolje inneholder naturlige antioksidanter, som nøytraliserer frie radikaler, styrker håret og gjør at håret faller mindre ut. Linfrøolje gir glans til håret. I tillegg glatter den ut håret og gjør børsting lettere. Den andre ingrediensen, sypressolje, regulerer arbeidet til talgkjertlene, lindrer irritasjoner og hjelper med å bekjempe flass.

Hvordan påføre Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir Hair Oil?

Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir har ingen applikator. Av den grunn er det vanskelig å måle presise doseringer av produktet. Og hvordan bruker man håroljen? De gode nyhetene er at produktet kan påføres i tørt og vått hår. Husk bare å varme opp oljen i hendene og fordele den jevnt langs hårlengden. Du kan også ta i en ekstra dose i tuppene.

Hvor kjøper man den og hvor mye koster Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir?

En flaske inneholder 100 ml av produktet. prisen på håroljen Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir er ikke altfor høy, spesielt hvis man tar med i betraktningen at produktet inneholder tre dyrebare oljer. Du kan finne produktet på internett og i butikker som selger profesjonelle hårprodukter.

Fordeler:

  • fin innpakning
  • inneholder tre oljer: argan, linfrø, sypress
  • lindrer irritasjoner, nøytraliserer frie radikaler, bremser utfall av hår
  • intensiv farge

Ulemper:

  • pakken har ingen praktisk applikator
  • du kan ikke kjøpe produktet i vanlige parfymerier eller dagligvarebutikker
  • den lave prisen indikerer at oljen er laget av stoffer av dårlig kvalitet
  • oljen er lite effektiv

Vår vurdering