Nanoil hårolje

olje for hår Nanoil

Hvem er Nanoil hårolje beregnet på?

Nanoil hårolje er beregnet på alle mennesker, uansett hårporøsitet, alder og til og med kjønn. Hvordan er det mulig? Det er laget tre versjoner av produktet, for hår med lav, medium og høy porøsitetstype.

Takket være stoffene som er valgt i henhold til hårets behov, tar du vare på hodebunnen på en profesjonell måte. Gi den et forsøk!

Hvordan virker Nanoil hårolje?

Nanoil hårolje påvirker både hodebunn og hår. Virkningen og egenskapene avhenger av typen produkt vi velger. For å forklare, gjør oljen designet for hår med lav porøsitet styling lettere, gjør håret lettere å børste, og hjelper med føning. Den løfter håret ved røttene, noe som gjør frisyren synlig tykkere. Dessuten regulerer produktet talgutskillelse ved å forhindre en fet hodebunn. Oljen anbefalt for hår med medium porøsitet regenererer flisete tupper, gir håret glans og glatter ut krusete hår. Den gir hårsekkene næring og motvirker hårtap og sprøhet. Hodebunnen får tilbake sitt naturlige pH-nivå, mens oljen gir fuktighet til dehydrerte hårtupper og holder hodebunnen i god stand. Oljen laget for å behandle hår med høy porøsitet gir næring og fuktighet til skadet hår, gir glans og glatter ut hår som er statisk. Videre gir den håret beskyttelse mot skadelige miljøfaktorer, vaskemidler og uriktig børsting.

Hva er skjult i Nanoil hårolje?

Nanoil hårolje inneholder vegetabilske oljer, vitaminer, solbeskyttelse og stoffer som sørger for å forbedre utseendet til håret og akselerere veksten deres; håret blir lengre og tykkere. Innholdet til hver versjon av oljen er forskjellig. De ble satt sammen på en slik måte for å påvirke hår og hodebunn. Oljene, uansett mål (enten det er for å behandle hår med lav, medium eller høy porøsitet), vil håndtere de forskjellige problemene hodebunnen møter. Takket være Nanoil blir håret ditt velpleid, styrket og regenerert.

Hvordan påføre Nanoil hårolje?

Flasken med Nanoil hårolje har en medfølgende pumpe. En slik applikator gjør at det blir lettere å bruke produktet, siden den forenkler den daglige påføringen av oljen. Tilsett Nanoil i enten tørt eller vått (håndkletørket) hår, i hele hårlengden eller bare i røttene. Produktet kan brukes rett etter hårvask eller etter tørking. Nanoil kan også brukes til mannlig ansiktshår.

Hvor kjøper man Nanoil hårolje, og hvor mye koster den?

Du kan kjøpe Nanoil hårolje fra produsentens nettside. For et produkt som fokuserer på å pleie en bestemt hårtype og som inneholder rikelig med naturlige stoffer, betaler du en passelig sum penger.

Fordeler:

  • regenererer skadet hår
  • gir fuktighet til hodebunnen
  • gjenoppbygger flisete tupper
  • glatter ut, gir glans og gir næring til håret
  • motvirker krusete og statisk hår
  • flasken har stor størrelse
  • oljen er lett tilgjengelig
  • inneholder mange naturlige stoffer
  • de første resultatene blir synlige etter en måned

Ulemper:

  • den store flasken kan ikke lett pakkes i feriekofferten

VÅR VURDERING

mer  nettsidenanoil.no